The Flatliners + The Mugshots
2012-06-19, Poznań
19 czerwca w poznańskiej Scenie Pod Minogą zagrają Kanadyjczycy z The Flatliners oraz - jako support - The Mugshots. THE FLATLINERS pochodzą z Kanady i tworzą wspólnie od... więcej » |
![]() |
BAD RELIGION,LUCIANO,STREET DOGS i in.wymienię...
BAD RELIGION,LUCIANO,STREET DOGS i in.wymienię...Z największą przyjemnością wymienię na inne CD's:
Zestaw Street Dogs + V/A "(YOU'RE ONLY AS GOOD AS) THE LAST GREAT THING YOU DID" mogę wymienić na jeden CD. To samo tyczy się D.I. + Not So Fast! Może jakieś inne propozycje???Jakieś oferty???Temat do dogadania... Ostatnio edytowano N gru 12, 2010 1:14 przez Bosston, łącznie edytowano 2 razy
7 Dziewcząt z Albatrosa Tyś Jedyna...
Re: BAD RELIGION "SUFFER"CD /nowa,w folii!/wymienię...No to ja mogę Analogsów pogonić, tyle, że płytka używana, ale w razie co, to w folię zapakować mogę
Do the SKA!
REGGAE fever is good!
Re: BAD RELIGION "SUFFER"CD /nowa,w folii!/wymienię...ANALOGS "TANIEC CIENI" już mam-dostałem wczoraj w prezencie-pozostaje tylko STREET DOGS,ewentualnie inny CD...
7 Dziewcząt z Albatrosa Tyś Jedyna...
Powrót do Ogłoszenia - Sprzedam / Kupię / Szukam / Wymienię Kto przegląda forumUżytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 1 gość |