Skadictator & Upbeat Quartet + The Balangers
2012-06-02, Rzeszów
2 czerwca w rzeszowskim klubie Od Zmierzchu Do Świtu zawita Skadictator oraz Upbeat Quartet. Razem z nimi scenę dzielić będzie zespól The Balangers. O afterparty zadba... więcej » |
![]() |
CosmicShop
CosmicShopNapisali że ska też mają, także Warszawiacy moga sprawdzić czy to prawda
![]() ![]() tyfy tyfy tyfy Czarnuchy zapodawać
Re: CosmicShop
a jak nie bedzie to budynek sie zburzy a właściciela ukrzyżuje
byłem dzisiaj... to dopiero początki ale się dobrze zapowiada... jak na razie duuuuużo sajko jest tam- raj dal dziewczyn tak myślę... zajebiste torebki w ska kratę i dużo babskich ciuchów, męskie też są ale to nie mój klimat... co do muzyki to narazie sajko ale ska ma być też i co fajne komis... tak przegladałem jeszcze nie wystawione płyty i dojrzałem boxik trojana i kilka ska składanek... przymierzają sie też do sprowadzania shermanów i fred perry... trochę chaotyczna ta wypowiedź ale cały dzień roboty i na deser skinhead attitude robi swoje...
Możesz mnie chamem zwać,
możesz mnie w mordę dać, lecz od stolicy won, bo krew się będzie lać !!!
Jedynie Enigmatic Shop przychodzi mi do głowy. Co prawda raczej klimaty hc/punk/oi niż ska czy reggae, ale jesli lubisz to spory wybór cd z tego klimatu mają. Ul. Stanisława. Katowice rzecz jasna. Numeru nie pamietam, ale to taka krótka uliczka, ze nie sposób nie trafić. Sklep w bramie. Blisko centrum, 10 minut z dworca. Pozdrawiam.
no sklep świetny jeśli chodzi o zaopatrzenie (ciuszki piękne, przy wieszakach duuużo czasu można spędzić), tylko wadą są naprawde masakryczne ceny, np.23 zl za naszywki zwykle to lekka przesada
no i jeszcze torebki w kształcie trumien mnie nie przekonują, ale co kto lubi, w sumie sklep swietny, i mam nadzieje ze sie utrzyma jakoś i w naszym pięknym kraju klientow znajdzie
Byłam...zwiedziłam...nacieszyłam oczy...i wyszłam bo ceny nie na moją kieszeń-przynajmniej chwilowo...może za jakis czas jak wyciągnę się z długów?... Ale naprawdę ładne rzeczy tam mają... SKAtorebki dla dziewczyn są świetne
Mam nadzieję tylko że pojawi się tam jeszcze troszkę wiecej SKAgadżetów... NaraSKA!!!
kostki byly mniam..
trumien nei widzialam..ale za to jest mnostwo pieknych cudnych torebek nie toreb torebek dla ska kobiet.. ale straszno cieplo na serduchu ze ktos w koncu cos pomyslal i sklepik otworzyl..jest maly ale jest.. jednym slowem..obowiazek tam byc choc raz..!zobaczymy po za tym co na stronce bedzie..//bo nawet haslo forum sie tam pojawia...hmhm..
musze sie tam kiedyś wybrać... jak trafi sie jakaś wieksza gotówka to wybiore sie do wawy coby zwiedzić ten słynny Cosmic Shop,tymbardziej ze nie mam zbyt daleko...z tego co słyszałam to ceny damskich torebek wahają sie w granicach 70-120 zł, wiec to nie jest duzo...z niecierpliwością czekam na stronke internetową bo na plakacie jest śliczna bluzeczka z wyhaftowanymi czerwonymi jaskółkami mniam mniam
PS: nie ma to jak damskie pogaduchy o ciuchach to mówiłem Ja-Jarząbek Wacław
sluze LINKIEM, bo chce jak najwiecej panien w takich ciuszkach ogladac asorytment na stronie maly, ale wnioskujac po postach na sajkoforum to jest ten sam sklep pozdr Ingiel
Powrót do Ogłoszenia - Sprzedam / Kupię / Szukam / Wymienię Kto przegląda forumUżytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 1 gość |