Skadictator & Upbeat Quartet + The Balangers 2012-06-02, Rzeszów

2 czerwca w rzeszowskim klubie Od Zmierzchu Do Świtu zawita Skadictator oraz Upbeat Quartet. Razem z nimi scenę dzielić będzie zespól The Balangers. O afterparty zadba... więcej »

CosmicShop

Rynek pierwotny i wtórny - muzyka, ciuchy, gadżety... cokolwiek

CosmicShop

Postprzez STĘPEL Pt paź 15, 2004 16:41

Napisali że ska też mają, także Warszawiacy moga sprawdzić czy to prawda

Obrazek
Obrazek
tyfy tyfy tyfy Czarnuchy zapodawać
STĘPEL

Re: CosmicShop

Postprzez chudy Pt paź 15, 2004 17:15

STĘPEL napisał(a):Napisali że ska też mają, także Warszawiacy moga sprawdzić czy to prawda

a jak nie bedzie to budynek sie zburzy a właściciela ukrzyżuje :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
chudy

Postprzez sokół Pt paź 15, 2004 18:23

No no tylko odwiedzić i napisać co i jak!!!!
RUDE BOY'S SKANKING

Obrazek
sokół

Postprzez resztka Pt paź 15, 2004 19:34

a moze mi ktos powiedziec z warszawiakow gdzie jest ta ul. zielna?? bede w czwartek w wawie to może zaglądne, o ile ktos mi powie jak tam trafic :)
resztka

Postprzez BuFaLo Pt paź 15, 2004 20:29

Szkoda, że takich sklepów w Polsce jest tak mało.

P.S

A nie wiecie może czy gdzieś na Śląsku są podobnego rodzaju sklepy?
BuFaLo

Postprzez Jacko Pt paź 15, 2004 20:31

Zielna jest równoległa do Marszałkowskiej i zaczyna się zaraz za skrzyżowaniem ze Świętokrzyską (stacja metra Świętokrzyska). Pawilony przy Zielnej to zagłębie sexshopów i peep shołów i chyba tam jest ten sklep :lol:
Jacko

Postprzez Hippie_Hunter Pt paź 15, 2004 22:52

byłem dzisiaj... to dopiero początki ale się dobrze zapowiada... jak na razie duuuuużo sajko jest tam- raj dal dziewczyn tak myślę... zajebiste torebki w ska kratę i dużo babskich ciuchów, męskie też są ale to nie mój klimat... co do muzyki to narazie sajko ale ska ma być też i co fajne komis... tak przegladałem jeszcze nie wystawione płyty i dojrzałem boxik trojana i kilka ska składanek... przymierzają sie też do sprowadzania shermanów i fred perry... trochę chaotyczna ta wypowiedź ale cały dzień roboty i na deser skinhead attitude robi swoje...
Możesz mnie chamem zwać,

możesz mnie w mordę dać,

lecz od stolicy won,

bo krew się będzie lać !!!
Hippie_Hunter

Postprzez kremol Wt paź 19, 2004 14:01

BuFaLo napisał(a):Szkoda, że takich sklepów w Polsce jest tak mało.

P.S

A nie wiecie może czy gdzieś na Śląsku są podobnego rodzaju sklepy?

Jedynie Enigmatic Shop przychodzi mi do głowy.

Co prawda raczej klimaty hc/punk/oi niż ska czy reggae, ale jesli lubisz to spory wybór cd z tego klimatu mają.

Ul. Stanisława. Katowice rzecz jasna. Numeru nie pamietam, ale to taka krótka uliczka, ze nie sposób nie trafić. Sklep w bramie. Blisko centrum, 10 minut z dworca.

Pozdrawiam.
kremol

Postprzez ska_lady Wt paź 19, 2004 15:24

hmhm...

jam jako kobieta zapewne sie tam zjawie..:)phe phe....:)

tylko zem cos o nich nie tak glosno...jak glosno byc powinno...czyzby slaba reklama...?hmhm...no nic z usta do usta sie poprzekazuje...no!

m.
ska_lady

Postprzez resztka Pt paź 22, 2004 22:15

no sklep świetny jeśli chodzi o zaopatrzenie (ciuszki piękne, przy wieszakach duuużo czasu można spędzić), tylko wadą są naprawde masakryczne ceny, np.23 zl za naszywki zwykle to lekka przesada :)

no i jeszcze torebki w kształcie trumien mnie nie przekonują, ale co kto lubi, w sumie sklep swietny, i mam nadzieje ze sie utrzyma jakoś i w naszym pięknym kraju klientow znajdzie :)
resztka

Postprzez go_ska So paź 23, 2004 19:05

Byłam...zwiedziłam...nacieszyłam oczy...i wyszłam bo ceny nie na moją kieszeń-przynajmniej chwilowo...może za jakis czas jak wyciągnę się z długów?... Ale naprawdę ładne rzeczy tam mają... SKAtorebki dla dziewczyn są świetne :) i puchate kostki do samochodu :) muszę sobie je kupić :)

Mam nadzieję tylko że pojawi się tam jeszcze troszkę wiecej SKAgadżetów...

NaraSKA!!!
Obrazek
go_ska

Postprzez ska_lady Pn paź 25, 2004 9:26

jak sa kostki to ide....:))

moze zrezygnuje z wfu...

glupie pytanie..pewno ze tak i na z.!
ska_lady

Postprzez ska_lady Pn paź 25, 2004 13:41

kostki byly mniam..:))

trumien nei widzialam..ale za to jest mnostwo pieknych cudnych torebek nie toreb torebek dla ska kobiet..:))i nie tylko..;)z czaszka byla przeurocza..ale te ceny rzeczywiscie buuu...72 zlocisze..chyba rok bede zbierac..no chyba ze opcja ze staruszka..

ale straszno cieplo na serduchu ze ktos w koncu cos pomyslal i sklepik otworzyl..jest maly ale jest..:))i jeszcze ta obsluga..akcent pana zwanego sprzedzawcza obslugiwacza cze czyms tam..uroczy..:)chyba jak sie nei myle to z warszawskiej pewnej kapeli..bo jak sie nie myle chyba z nim kiedys rozmawialam na kometach ale..coz bez osobistych wynurzen;)

jednym slowem..obowiazek tam byc choc raz..!zobaczymy po za tym co na stronce bedzie..//bo nawet haslo forum sie tam pojawia...hmhm..
ska_lady

Postprzez lollypop_girl Pn paź 25, 2004 17:14

musze sie tam kiedyś wybrać... jak trafi sie jakaś wieksza gotówka to wybiore sie do wawy coby zwiedzić ten słynny Cosmic Shop,tymbardziej ze nie mam zbyt daleko...z tego co słyszałam to ceny damskich torebek wahają sie w granicach 70-120 zł, wiec to nie jest duzo...z niecierpliwością czekam na stronke internetową bo na plakacie jest śliczna bluzeczka z wyhaftowanymi czerwonymi jaskółkami mniam mniam :D baaardzo mi sie podoba tylko ciekawa jestem ile kosztuje

PS: nie ma to jak damskie pogaduchy o ciuchach :wink:
to mówiłem Ja-Jarząbek Wacław
lollypop_girl

Postprzez Ingiel Pn paź 25, 2004 18:13

lollypop_girl napisał(a):.z niecierpliwością czekam na stronke internetową bo na plakacie jest śliczna bluzeczka z wyhaftowanymi czerwonymi jaskółkami mniam mniam :D

sluze LINKIEM, bo chce jak najwiecej panien w takich ciuszkach ogladac :D wystajace z gatek stringi z czaszeczka... o yeah! :lol:

asorytment na stronie maly, ale wnioskujac po postach na sajkoforum to jest ten sam sklep ;)
pozdr Ingiel
Ingiel

Następna strona

Powrót do Ogłoszenia - Sprzedam / Kupię / Szukam / Wymienię