Mad Caddies + The Mugshots
2012-06-11, Warszawa
11 czerwca w Warszawie wystąpi grupa Mad Caddies grająca mieszankę punk rocka, ska, surf rocka i rockabilly. Dzień później 12 czerwca kalifornijczycy zawitają do... więcej » |
![]() |
Kupię Harringtonkę!!! i inne ciuchy w klimacie
Kupię Harringtonkę!!! i inne ciuchy w klimacieKupię harringtonkę ale harringtonkę a nie jakąś podróbę z allegro. Raczej coś from London i do tego jeszcze jakieś ciuchy w klimacie.
ska or die!
Re: Kupię Harringtonkę!!! i inne ciuchy w klimaciesklepy firmowe, allegro(ale trzeba szukac), ciuchlandy.
Re: Kupię Harringtonkę!!! i inne ciuchy w klimaciewitaj mam do sprzedania nowiutka harringtonke rozm. xl i pare innych rzeczy w klimacie(harringtonka przywieziona z ladka firmy LONSDALE- grube logo), jak chcesz moge przeslac foty.
Re: Kupię Harringtonkę!!! i inne ciuchy w klimacieBędę bardzo wdzięczny za zdjęcia i ceny jakie chcesz za to . adres kardi_@vp.pl
ska or die!
Re: Kupię Harringtonkę!!! i inne ciuchy w klimacieAha i jeszcze czy XL będzie dobre na mnie mam 183-185 cm wzrostu
Powrót do Ogłoszenia - Sprzedam / Kupię / Szukam / Wymienię Kto przegląda forumUżytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 1 gość |