St. Petersburg Ska-Jazz Review na festiwalu Reggaeland
6 i 7 lipca w Płocku na plaży nad Wisłą odbędzie się VII edycja Festiwalu Muzyki Korzennej REGGAELAND. Organizatorzy co pewien czas ujawniają kolejnych zaproszonych... więcej » |
![]() |
pork pie
pork pieCzy ktos zna adres jakiejś firmy, która zajmuje się sprzedarzą pork pie'ów, albo namiary na osoby prywatne... cokolwiek.
Kurwa od paru dni szukam, szukam i nic. Nie wierze żeby w naszym pięknym kraju nie było ani jednej instytucji, która by się tym zajmowała STAY RUDE!!!!!!
Znajdz projekt (albo pare bardzo dobrych zdjec) i zrob sobie u zawodowca na zamowienie. Bedziesz jednym z pionierow! Druga opcja to zaplanowanie wakacji w rejonach do ktorych dotarla cywilizacja (Londyn itp. ). Swoja droga moj kumpel nosi cos w stylu porka i musi przez to dosyc czesto przyspieszac kroku na ulicy przy dzwiekach wszystkim dobrze znanemu szelestu ortalionów
nie znajdziesz w lumpach.
ja jeszcze w Polsce nie widzialem ANI JEDNEGO pork pie'a .. conajwyzej krajowa produkcja przyozdobiona kratka a'la Skierniewice "If you're arrogant, tough,
smart and clean looking you got to be a Mod then !" http://www.polishmods.prv.pl ![]()
No opcja ze zwykłym czarnym kapeluszem (a'la pork pie) z dorobioną szachownica dookoła jest chyba najbardziej przystępna. Orginalne porki zaczynaja się od 60$, więc sprowadzanie odpada. Do Londynu też raczej nie zawitam
Cóż będzie trzeba samemu sobie jakoś poradzić. Hehe, a jak dobrze wyjdzie to zaczne sprzedawać na zamówienie STAY RUDE!!!!!!
A mi się wydaje, że takie cudo to sobie można zrobić w Warszawie w pracowni "Cieszkowski". Jedna jest na ulicy Targowej, a druga na Marszałkowskiej w tych pawilonach co jest mnóstwo kebabów i seks szopów. Ja sobie zrobiłem na miarę u Cieszkowskiego "oprychówkę" w kolorze szkockiej kraty- WARSZAWSKI STYL
"nie masz cwaniaka nad Warszawiaka" Możesz mnie chamem zwać,
możesz mnie w mordę dać, lecz od stolicy won, bo krew się będzie lać !!!
Musiałem kupić sam materiał jaki mi pasuje, zaniosłem, zdjęli miarę z dyni i za 2 dni miałem czapkę. Łącznie zabuliłem razem z materiałem za tę oprychówkę 60 zeta. No ale Pork Pie to co innego, bardziej "wykwintny".
Możesz mnie chamem zwać,
możesz mnie w mordę dać, lecz od stolicy won, bo krew się będzie lać !!!
stary - no moze to malo nie jest,
ale w koncu nikt ci raczej porkpaja z dobrego serca za free nie da chociaz nie powiem... byloby milo... (czekam na propozycje - wezme od co czwartego chetnego
Tylko trzeba by pewnie doniesc z tone zdjec... na http://www.punksinparkas.com sa bardzo dobre fotosy, tylko trzeba troche pogrzebac, mysle ze jak kolesiowi pokarzesz o co chodzi to powinien dac rade.
"If you're arrogant, tough,
smart and clean looking you got to be a Mod then !" http://www.polishmods.prv.pl ![]()
Narazie mam zamiar odkładać kase
STAY RUDE!!!!!!
Powrót do Ogłoszenia - Sprzedam / Kupię / Szukam / Wymienię Kto przegląda forumUżytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 1 gość |