St. Petersburg Ska-Jazz Review na festiwalu Reggaeland
6 i 7 lipca w Płocku na plaży nad Wisłą odbędzie się VII edycja Festiwalu Muzyki Korzennej REGGAELAND. Organizatorzy co pewien czas ujawniają kolejnych zaproszonych... więcej » |
![]() |
szukam winyli madness bad manners itp
szukam winyli madness bad manners itpciao szukam winykli madness pomijając jedynke i absolutely..jedynki specials bad manners itp
meteors77@o2.pl
W katowickim komisie płytowym widziałem kilka krążków z klimatu, jutro się tam przejde, spisze tytuły, ceny i dam znać. Z tego co pamiętam to ceny wahały się od 30-50zł, ale nie jestem pewnien. Nie siedze w winylach więc o stanie w jakim są płyty też ci dużo nie powiem.
![]()
Sory za poślizg ale nie miałem za dużo czasu w tym tygodniu. To znalazłem w komisie:
MADNESS: "One step beyond" 50/40zł (2 sztuki) "Our house" 15zł "7" 30/25zł (2 sztuki) "Camden Cowboys" 60zł "Driving in my car" 25zł "It must be love" 20zł "Complete Madness" 30zł "Absolutely" 35zł SELECTER: "Too much pressure" 50/50zł (2 sztuki ale różne okładki) BAD MANNERS: "Klass" 50zł "What the papers say" 30zł THE BEAT: "Wha'ppen?" 50/30zł (2 sztuki) Nie wgłębiałem się niestetyt w liste utworów, bo musiałbym tam cały dzień spędzić, nie wiem też które to Single a które LP. Oprócz tego było sporo jamajskiego grania ska/raggae: Skatalites, Gregory Isaacs, Desmond Dekker, Peter Tosh, Bob Marley & The Wailers, Inner Circle, i inne. Do tego jakieś 2 składanki King Edwards "Ska-lutations", "Ska-volution". Jeśli coś Cię z tego interesuje to pisz! ![]()
przyjedz na camden town to wybierzesz sobie co chcesz bilet tam i spowrotem kosztuje okolo 150 zl samolotem.
Powrót do Ogłoszenia - Sprzedam / Kupię / Szukam / Wymienię Kto przegląda forumUżytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 1 gość |