The Flatliners + The Mugshots
2012-06-19, Poznań
19 czerwca w poznańskiej Scenie Pod Minogą zagrają Kanadyjczycy z The Flatliners oraz - jako support - The Mugshots. THE FLATLINERS pochodzą z Kanady i tworzą wspólnie od... więcej » |
![]() |
Tokyo Ska koszulki ??
Tokyo Ska koszulki ??Mam pytanie . Nie wie ktos gdzie mozna kupic jakies koszulki Tokyo ska paradise orchestra ??
dobrze by bylo... ale z tego co ja wiem to trza sobie takie cos samemu wyprodukowac... przynajmniej u nas
cos tam sie pewnie znajdzie...
ostatnio kombinowalem z przypinkami, tyle ze tam nie trzeba duzego rozmiaru zeby wyszlo dobrze. no ale odezwij sie na priv to ci podesle co mam. moze akurat sie przyda.
hellou !! zmieniło się coś odnośnie koszulek TSPO?? Nie uruchomiliście w tzw. międzyczasie jakiejś manufakturki bo nie ukrywam że jestem niezmiernie zainteresowany. Sam nawet coś kombinowałem ale ,a, niestety dwie prawe ręce (jestem leworęczny) A może choć jakie nalepkię na tylną szybę taksofki ??
yo!
przeslijcie mi jakieś motywy na koszulki TSPO na maila: yardee@op.pl coś wymyśle, porobie fotki i dam tu
Ja wiem ze to stary temat ale zapytam sie: To Ty robisz jakies koszulki? To moze wrzuc jakies fotki albo cosik jak bys mogl i jesli robisz to jaka technika? Pozdrawiam TOKYO SKA PARADISE ORCHESTRA RULEZZ!!
Nie ma takiego miasta Londyn. Jest Lądek Lądek Zdrój .... Na pewno są w Tokyo ale nie o to chodzi, może ktoś wie czy w Polszy można pokupać takie koszulkie bo my tu w złociszach zarabiamy a nie w funciakach szterlngach np http://www.milicja.com.pl/new/index.php?kategoria=5
Maluje koszulki np. takie: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Powrót do Ogłoszenia - Sprzedam / Kupię / Szukam / Wymienię Kto przegląda forumUżytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 1 gość |