Skadictator & Upbeat Quartet + The Balangers
2012-06-02, Rzeszów
2 czerwca w rzeszowskim klubie Od Zmierzchu Do Świtu zawita Skadictator oraz Upbeat Quartet. Razem z nimi scenę dzielić będzie zespól The Balangers. O afterparty zadba... więcej » |
![]() |
Zamawianie płyt z Hiszpanii
Zamawianie płyt z HiszpaniiOd dłuższego czasu miałem zamiar zamówić płytę/płyty The Pepper Pots. Świąteczne bonusy tylko utwierdziły mnie w tym zamiarze.
Kupując np. "Swingin’ Sixties" na stronie zespołu koszt przesyłki do Polski wynosi 7,9 euro, czyli sporo biorąc pod uwagę cenę płyty (9 euro). W związku z tym mam pytanie do bardziej obeznanych w tych sprawach. Można w normalnych sklepach muzycznych w Barcelonie zakupić płyty The Pepper Pots (kumpel w marcu wybiera się tam na kilka dni, więc mógłby zrobić małe zakupy)? Ewentualnie czy przesyłka od człowieka z Hiszpanii kosztowałaby tyle samo, ile policzył sobie zespół? Oczywiście zdaję sobie sprawę, że wybierając zakup w normalnym sklepie singla nie dostanę za darmo (o ile w ogóle będzie go można kupić). PS jeśli temat bardziej pasuje do Off-topicu to niechaj go ktoś przeniesie ![]()
Re: Zamawianie płyt z HiszpaniiJa już od dawna noszę się z zamiarem kupna płyt PP . Dziś napisałam w tej sprawie do pewnej osoby uczulając ja, że, gdyby zamawiała płyty z Hiszpanii niech mnie o tym uprzedzi. Jeżeli jest ktoś zainteresowanym zorganizowaniem zbiorowego zamówienia chętnie się dołączę.
Swing Heil!
Re: Zamawianie płyt z HiszpaniiJeśli chodzi o zamawianie płyt z Hiszpanii to po nowym roku powinienem coś sprowadzać z Liquidatora, chyba że w Moskito znajdę wszystko co potrzebuję, albo znajdę jakieś inne ciekawe źródło.
W każdym bądź jak będę się do tego zabierał to mogę dać znać gdyby ktoś był zainteresowany Jeśli chodzi o koszty przesyłki to w Liquidatorze zależą one od wagi paczki (wysyłanej drogą lotniczą, dochodzi w 5-6 dni) i jeśli nic się nie zmieniło to wyglądają tak: waga do 500gr - 12,40€, do 1000gr - 14,09€, do 1500gr - 20€, do 2000gr - 22,60€, do 3000gr - 31,45€. (jak widać, jak na nasze warunki tanio nie jest). Wydaje mi się ze paczka "od człowieka z Hiszpani" może być tańsza, ale głowy nie dam Ostatnio jednak robiłem "zakupy" we wspomnianym Moskito, gdzie koszt przesyłki wyniósł 8€ (choć trzeba przyznać że paczka szła ok. 1,5 tygodnia) a oferta jest naprawdę bardzo szeroka. edit: aha, jako że to mój pierwszy post na forum to Witam rege, rege tralalala...
Re: Zamawianie płyt z HiszpaniiPrzeniosłem, bo myślę, że tu będzie lepsze miejsce dla tego wątku.
Re: Zamawianie płyt z HiszpaniiPłytami z Liquidatora też jestem zainteresowany, można wspólnie pomyślec.
![]() tyfy tyfy tyfy Czarnuchy zapodawać
Re: Zamawianie płyt z Hiszpanii
Znajomi uruchomili znajomych w Hiszpanii Na razie powiedziałem żeby zorientowali się czy w barcelońskich Media Marktach (i innych sklepach z CDi) można zakupić płyty Pepper Pots. Jeśli będzie można to kumpel, który w marcu jedzie do Barcelony, zakupi małe co nieco. ![]()
Re: Zamawianie płyt z HiszpaniiMiałem na początku roku coś zamawiać z Liquidatora albo Moskito, ale że znalazłem w innym źródle "jedną taką" siódemkę której szukałem więc śroki poszły na nią i jakieś tam dodatki do niej co by się sprowadzać opłacało:)
Ale, jak dostanę trzynastkę, to raczej znowu poleci jakieś zamówienie, i wtedy się ogłoszę i chętnie z kimś na spółę zamówię:) rege, rege tralalala...
Powrót do Ogłoszenia - Sprzedam / Kupię / Szukam / Wymienię Kto przegląda forumUżytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 1 gość |