Mad Caddies + The Mugshots
2012-06-11, Warszawa
11 czerwca w Warszawie wystąpi grupa Mad Caddies grająca mieszankę punk rocka, ska, surf rocka i rockabilly. Dzień później 12 czerwca kalifornijczycy zawitają do... więcej » |
![]() |
Oświadczenie !!!
Każdy kto mnie zna osobiście, wie że nie jestem konfliktowy z natury i najwyraźniej niektórzy myślą, że można ze mną jechać jak z jakimś frajerem. Myślę, że musi to być osoba, która mnie nie zna osobiście i nie wie że ja tak szybko nie odpuszczam. Od czasu do czasu to i ja miewam krew na rękach... 24 AND 7 CREW Olsztyn
Grabulka! bardzo smutna i chujowa sytuacja. to jakichs palant i to nieudolny bo po pierwsze jak by chcial sie podszyc pod Gale to by sie musial wlamac na jego nicka a nie pisac tak jak to napisal" to ja gala" a po drugie nawet jak by sie wlamal na nicka Galy to niestety trza byc debilem zeby uwarzac ze ktos kto zapierdala na dobre imie tworzac za totalny frajer serwis internetowy dla ludzi, bedzie sobie robil kolo dupy wypisujac takie farmazony. Dlatego ja nawet sie tym specjanie nie przejalem, inna sprawa jest na tomiast z tym kolesiem i jego trzeba namiezyc!!!
i tu moze jedna wskazowka: mailto:tkielb@cst.tpsa.pl ostatnio wielu moich znajomych robi sobie takie wlasnie maile czyli nie szuka jakiegos nicka w stylu "ghost dog@ cos tam" tylko wypisuje imieinazwisko@cos tam. jak sie przyjrzec to to jest jakichs T. Kielb, moze Tomek Kielb z Muranowa co to slucha Ska i Psycho. za durzo tych Ska i Psycho Maniakow w Wawie to znowu nie ma. Warto sie na jakims koncercie popytac Moze to dobry trop. Grabulka! War, war never changes...
ten mail wydobyty z whois, to jest akurat mail do osoby zarzadzajacej ta grupa adresow ip, wiec to slepy trop; jakby sie chcialo wydobyc dane osoby korzystajacej z tego nr ip, to trzeba pisac na abuse@tpnet.pl, ale watpie zeby podali dane po prosbie uargumentowanej "facet sie pode mnie podszyl na forum, zszargal moje dobre imie i chce to z nim wyjasnic" poza tym jak juz wspomniano jeden ipek zaczynajacy sie od 83. to neostrada, ktora to w wawie juz raczej dosc powszechna usluga jest, ale ten drugi 213. to HIS, czyli stara usluga zwana SDI; sdi juz malo kto uzywa, wiekszosc osob przesiadlo sie na neostrade (i tu wrzosek pewny jestes ze najpierw bylo 83, a potem 213? bo jak odwrotnie to koles przesiadl sie z sdi na neo) wiec warszawscy sledzczy mogliby zawezic krag osob podejrzanych do tych, ktorzy dokonali wspomnianej zmiany ale wszystkie te rozwazanie i tak moga nie miec zadnego znaczenia, jezeli typ wykazal sie odrobina pomyslunku i pisal z kafejki tyle p.s. glupia sprawa gala, ze myslalem, ze to ty pisales te bzdury na sajkoforum; sorry men pozdr Ingiel
Tak dla ścisłości to Muranów, co nie zmienia faktu, że było pisane z Muranowa Przykra sprawa. Miałem kiedyś podobny problem:( Pisanie na abuse@ na nic się nie zda jak ktoś słusznie zauważył wyżej. Ps. Mam nadzieję, że u nas na stronce to byłeś prawdziwy Ty?:)
Gała moze Cie to zainteresuje:
11.II (czyli trzy dni po opublikowaniu przez Ciebie powyzszego oswiadczenia), osobnik podajacy sie jako Gała popisal sie w ksiedze gosci Robotixa nastepujacym textem (cytuje) "i tak chuj wam w dupe !". Jako adres mejlowy (coz za szczwany lis z niego) podal: Gała@o2.pl (z "ł", a nie z "l"). Ponadto w owej ksiedze wpisy o podobnej tresci umieszczal ktos podpisujacy sie jako Janosik z Pułtuska, ktory podawal adres mejlowy Flik@o2.pl (rozumiem, ze tym razem chcial sie podszyc pod Flicka). Z tego wynika, ze ta osoba wciaz kreci takie akcje, a co wiecej wciaz zaglada/udziela sie na forum soundcrazy sokoro kojarzy nie tylko Ciebie, ale i Flicka. Zdrowka zycze
Muranów to osiedle w środku miasta stołecznego warszawa mieszczące się między wolą śrudmieściem i żolibożem dokładniej w kwadracie ulic jana pawła ,solodarności ,andersa i stawki ...
tam sie wychowałem i znam pare osób z klimatu ale żadnego Psycho niekojaże Już niedługo także Staś kopać pilkę będzie chciał.