The Flatliners + The Mugshots
2012-06-19, Poznań
19 czerwca w poznańskiej Scenie Pod Minogą zagrają Kanadyjczycy z The Flatliners oraz - jako support - The Mugshots. THE FLATLINERS pochodzą z Kanady i tworzą wspólnie od... więcej » |
![]() |
From Punk To Ska
From Punk To SkaCZy składanka From Punk To Ska prezentująca utory znanych zespołów ska i ska-punkowych wyszła na CD? Jeżeli tak to skąd można ją załatwić i jak Wam się podoba owy składak, jak dla mnie po United Colors Of Ska najlepszy ska składak!
Sigurd Smokobójca
Może jednak ktoś wie jak można to dostać w Polsce. Chodzi mi o 1 część zaczynającą się tekstem "Bart & Milhouse says ...". Wszystkie kawałki są świetne. Może ktoś ma tą płyę w domu i byłby chętny do przegrania/ wymienienia się?
Sigurd Smokobójca
pierwsza czesc to 1 CD, druga zawiera 2 CD co do zawartosci, to mi sie podoba, w wiekszosci punk z trabami, troche stricte ska; dobra rzecz (moze nie super rewelacyjna), ale kwestia gustu we're young ritch and full of sugar hehe pozdr Ingiel
Sprawdz na www.jimmyjazz.inet.pl zdaje mi się że mam 1 część a więc można coś pomyśleć
Skaras może adresa byś napisał gdzie mam płytkę podesłać-co? skasebo@wp.pl