St. Petersburg Ska-Jazz Review na festiwalu Reggaeland

6 i 7 lipca w Płocku na plaży nad Wisłą odbędzie się VII edycja Festiwalu Muzyki Korzennej REGGAELAND. Organizatorzy co pewien czas ujawniają kolejnych zaproszonych... więcej »

Tabulatury

Inne dyskusje związane z muzyką

Tabulatury

Postprzez Hippie_Hunter So sty 24, 2004 22:54

Potrzebuję tabulatur jakichś utworów (na razie nie jestem wybredny) SKA , tylko że to mają być tabulatury na pianino, czy jak kto woli keyboard- i tu zaczynają się schody, bo nie mogę nic znaleźć w necie. Może jednak ktoś miał więcej szczęścia albo po prostu wie gdzie tego szukać w sieci. Z góry wielkie dzięki!!!
Możesz mnie chamem zwać,

możesz mnie w mordę dać,

lecz od stolicy won,

bo krew się będzie lać !!!
Hippie_Hunter

Re: Tabulatury

Postprzez Hippie_Hunter N lut 22, 2004 12:20

Hippie_Hunter napisał(a):Potrzebuję tabulatur jakichś utworów (na razie nie jestem wybredny) SKA , tylko że to mają być tabulatury na pianino, czy jak kto woli keyboard- i tu zaczynają się schody, bo nie mogę nic znaleźć w necie. Może jednak ktoś miał więcej szczęścia albo po prostu wie gdzie tego szukać w sieci. Z góry wielkie dzięki!!!

No tak wielkie dzięki za odzew :lol: :lol: :lol: tabulatur jak nie mam tak nie mam ale wytrwale szukam... No ale jest inna sprawa jeszcze. Ma któryś/aś z Was może do opchnięcia keyboard??? Tylko nie takie pitu pitu co paluchy się nie mieszczą- chodzi mi o taki z pełnowymiarowymi klawiszami... Może się jakiś u Was kurzy na szafie to ja z chęcią łyknę. Najlepiej jak by to była osoba z Warszawy lub okolic... Śledzę aukcje na allegro ale postanowiłem się i tu wypytać.

P.S. Przepraszam administratorów, bo ten temat powinien znaleźć się w innym dziale ale jako że się poniekąd wiąże z wcześniejszym moim zapytaniem to tu go umieściłem.
Możesz mnie chamem zwać,

możesz mnie w mordę dać,

lecz od stolicy won,

Hippie_Hunter

Postprzez GANGA LEE Pn lut 23, 2004 13:34

mysle ze w ska nic odkrywczego nie znajdziesz w tych tabulaturach heheh Proponuje grac z słuchu...Mysle ze dasz rade :lol:
raise your glass to working class
GANGA LEE

Postprzez Hippie_Hunter Pn lut 23, 2004 14:05

a ja myślę, że na przykład partie klawiszy do Madness'ów trudno jest zagrać ze słuchu :wink:
Możesz mnie chamem zwać,

możesz mnie w mordę dać,

lecz od stolicy won,

Hippie_Hunter

Postprzez hheell Pn lut 23, 2004 15:02

Jeżeli tylko masz słuch to powinieneś sobie poradzić.
miau

Obrazek
hheell

Postprzez GAŁA Pn lut 23, 2004 20:24

Słuchaj Hippie_Hunter jeśli chodzi o Madnesów to jestem prawie pewien, że gdzieś je widziałem w necie. To była jakaś strona z coverami znanych zespołów. Postaram sobie przypomnieć gdzie tego szukać, jakby co to dam znać.....
24 AND 7 CREW Olsztyn
GAŁA

Postprzez Hippie_Hunter Pn lut 23, 2004 20:40

Jedyne co mi się udało znaleźć to właśnie strona z coverami zagranymi jedynie na klawiszach i wśród nich jest Madness. To jest już i tak pewne ułatwienie... http://homepage.uvt.nl/~s710326/

Dzięki Gała za zainteresowanie, jeśli to nie ta strona co powyżej to było by też fajnie gdybyś przypadkiem jakoś sobie przypomniał. Pozdrawiam.
Możesz mnie chamem zwać,

możesz mnie w mordę dać,

lecz od stolicy won,

Hippie_Hunter

Powrót do Inne