St. Petersburg Ska-Jazz Review na festiwalu Reggaeland
6 i 7 lipca w Płocku na plaży nad Wisłą odbędzie się VII edycja Festiwalu Muzyki Korzennej REGGAELAND. Organizatorzy co pewien czas ujawniają kolejnych zaproszonych... więcej » |
![]() |
Kino, teatr, ksiazka i inneno gry te sie sciagnely w torrencie a ja zaczalem pic pedalska kawe ;D
z duuza pianka hehehe the pride is only thing the man is born with
A ja ostatnio przeczytałam 'morderstwo Tutenchammona' bardzo ciekawa ksiązką, mega dużo ciekawostek z życia Egiptu i życia codziennego Egipcjan ale jak tytuł mówi ksiązka głownie skupia sie na Faraonie i tym jak go zamordowano. Ksiązka troche męzcząca w sensie cięzko się ją trawi ale przy końcu już jest rozkręcona i biegnie ku finałowi. Przyda się na historii kilka informacji.
Pozatym ciekawa ksiązka też 'Płeć mózgu' (Anne Moir i David Jessel) ksiązka ta jest wykorzystywana na studiach psychologicznych. A mówi o rożnicach między kobietami a mężczyznami, jedna z ciekawostek 'pewniem mężczyzna gdy badacze poprosili go by okazał swej partnerce troche więcej uczucia, umył jej samochód' Pozatym w obiegu komiks 'Wilq superbohater' mój faworyt póki co z komiksów jakie do tej pory przeczytalam, a fakt było ich nie wiele. booROOTS
Nie no, koleś przesadził. Żeby aż tak się poświęcać
I dlatego właśnie nie potrafimy się dogadać booROOTS
a ja ostatnio czytalem... "Dziady" Adasia M.
no i "Kulturystyke dla kazdego". Co prawda same obrazki, ale wyglada jak ksiazka Ska`d 4 life !
Wielki Marsz - S.King bardzo smaczna ksiazka
Kino wlasnie wrocilem z "300" jestem zadowolony i nie dlatego ze duzo blo tam sieczki ale ze to dobra adaptacja komiksowa i ladny film polecam the pride is only thing the man is born with
ja wlasnie nie potrafie teraz, jeszcze trohce odczekam - dla mnie nie musi umierac autor zeby czuc potrzebe czytania jego ksiazek, poporstu wkoncu znajde ochote i potzerbe zaznaczam ze to nie przytyk tylko moje podejscie do sprawy
pozdrawiam serdecznie the pride is only thing the man is born with
Zapraszam na swoja druga w tym roku etuide egzaminacyjna
"Pinterland-PL" 3 IV 2007, g.14 sala nr 17 na I pietrze. Akademia Teatralna ul. Miodowa 22/24 Czas okolo 20 minut. Oczywiscie nie obiecuje, ze etiuda bedzie dobra, ale wystepują Zdzisław Wardejn ("Pilkarski poker" itd) oraz Jacek Kałucki (m.in Docent Doświadczalski w "Ciuchci" Ska`d 4 life !
do pierdół to się to nie nadaje chyba, to tutaj daję
http://czytelnia.onet.pl/0,1401638,1,,0 ... ykuly.html
Z tego co wiem, prawdziwym nazwiskiem Brzechwy było Leśmian, a nie Lesmian, jak stoi w tym artykule. Jego dosyć znany brat miał przeca na nazwisko Leśmian, a nie Lesmian. ![]() tyfy tyfy tyfy Czarnuchy zapodawać
Źle wiesz. Panowie nazywali się Lesman. Pseudonim artystyczny jednego był Leśmian, drugiego Brzechwa. Poza tym nie umiesz czytać.