St. Petersburg Ska-Jazz Review na festiwalu Reggaeland
6 i 7 lipca w Płocku na plaży nad Wisłą odbędzie się VII edycja Festiwalu Muzyki Korzennej REGGAELAND. Organizatorzy co pewien czas ujawniają kolejnych zaproszonych... więcej » |
![]() |
Trojan Ska Box Set One
Trojan Ska Box Set OneHey
Ma ktos tego boxa? Jesli tak to fajnie by bylo jakby mi go krotko zrecenzowal czy warto kupowac itp. Aha, i jeszcze jedno. Nie orientujecie sie czy Trojan robi dobre (w sensie trwale, dobrze wytloczone) winyle? Pozdrawiam
Ja mam i właśnie przymierzam się do napisania recenzji (Powinieneś ją znaleść na dniach na Sound Crazy). A kupić warto na pewno. Ska Box Set vol.2 również jest b.dobry. Winyle Trojana są naprawdę przyzwoicie tłoczone-na pewno o wiele lepiej niż te wszystkie 7 z Jamajki, z którymi często są różne problemy
No obie czesci ska box seta na vinylach wydane przyjemnie....a co do zawartosci muzycznej to nie wiedzialem ze nie znam wogole badz w oryginale tylu jamajskich hitow ( szczegolnie z czesci 2 )...no coz jak widac jamajszczyzne poznaje sie cale zycie. Szkoda tylko ze tak malo Trojan oferuje boxow na LP.