Mad Caddies + The Mugshots
2012-06-11, Warszawa
11 czerwca w Warszawie wystąpi grupa Mad Caddies grająca mieszankę punk rocka, ska, surf rocka i rockabilly. Dzień później 12 czerwca kalifornijczycy zawitają do... więcej » |
![]() |
konkursy na soundcrazy.pl
konkursy na soundcrazy.plodbyly sie ostatnio cale 2 konkursy i jakos niespodziewanie sposrod tysiecy
what da fuck? hippieH ty mi tu powiedz, jak to robisz; tzn wiem, ze np taki ja nie mam szans na wygranie, bo ani razu nie wyslalem zgloszenia hehe, ale sam fakt dwukrotnego zwyciestwa pod rzad wyglada dosc nieoczekiwanie pozdr Ingiel
Konkurs na płytę Skautów losował Gała. Druga sprawa, że ilość osób przysyłających zgłoszenia w dotychczasowych konkursach była bardzo znikoma a część uczestników bardzo niedokładnie pisała odpowiedzi (vide 'Mister Blaster'). Uwierzcie, konkursy są obiektywne kiedyś upojony grogiem pewnie się wygadam jak ta sprawiedliwa metoda wygląda
Grunt że jest co losować. www
Re: konkursy na soundcrazy.pl
Niektórzy są w czepku urodzeni ...
Do trzech razy sztuka
Możesz mnie chamem zwać,
możesz mnie w mordę dać, lecz od stolicy won, bo krew się będzie lać !!!
Ingiel nie gorączkuj się. Konkurs skautów wygrał pawel baczkowski, bo jako pierwszy odpowiedział na zadane pytanie. W sumie nie znam typa, dlatego takie teorie spiskowe, są raczej nie na miejscu. Mietek nie potrzebnie dopisał o terminie w którym ludzie mają przysyłać odpowiedzi, bo taka jest prawda, że miała wygrać pierwsza osoba.
Dam głowę, że Paweł pewnie nie wyłącza kompa śledząć kolejne konkursy. 24 AND 7 CREW Olsztyn
hehe kto tu sie goraczkuje... ironii nie wyczuliscie; przeciez napisalem: niespodziewanie sposrod tysiecy zgloszen ... zauwazylem, tylko dosc ciekawy fakt i tyle, heh mniejsza pozdr Ingiel
Powrót do Forum techniczno - organizacyjne Kto przegląda forumUżytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 0 gości |