The Bartenders w Klubie 55!
2012-06-01, Warszawa
Klub 55 i Wasza ukochana ferajna The Bartenders mają największą przyjemność zaprosić wszystkich sympatyków skagae z jazzowymi wtrętami na koncert, który już 1 czerwca... więcej » |
![]() |
..niejakie szelki w ska krate..:))..
jesli chodzi o krzyżak do szelek to można to dostać u rymarza(czy jak tam się nazywa taki rzemieślnik co paski i inne cuda ze skory robi), i to właśnie metalowe, produkowanie z zamierzeniem na jakieś podwojne zapięcie od toreb czy coś w ten deseń, ale na szelki sprawdzają się idealnie, tyle że są szerokie i na bardzo cienkich taśmach wyglądają nie bardzo.
ska_lady:
hmm mm yyy material biezesz z jakiegos sklepu on line? tj. juz kiedys suzkalem czegos w krate ale dupa. zadnego materialu podobnego szachownicy nie bylo. masz jakies namiary na sklepy z materialem?
Pytał Janka brat Anielki,
Czemu ciągle nosi szelki? Czemu - tak jak to wypada - Paska w spodnie nie zakłada? Wskutek czego z jego szelek Kpi ogromnie pewien Felek. Razem z Felkiem kpi Anielka: - Taki duży... no i w szelkach! Na to Janek: - Te dziewczyny... Co mi tam Anielki kpiny. Przyjdzie pora, że i ona Kpić przestanie zachwycona. Bo nie pasek, ale szelki Odbierają smutek wszelki. Ułatwiają każdy ruch I nie boli od nich brzuch. Z szelek się wspaniale strzela Czy to piątek, czy niedziela... Można także w nowych szelkach Iść na urodziny Felka. Po co? Proste... Aby Felek Pozazdrościł mi tych szelek I by podniósł lament wielki: - Mamo! Kup mi takie szelki! Na co spodnie mi bez szelek... Będzie jęczał biedny Felek. W trzy dni później dwie dziewczyny Wspominały urodziny Znajomego chłopca - Felka: - Mówię ci - zabawa wielka Trwała aż do "dobranocki". - Dostał "Lego"... Fajne klocki... - Eee... To nic... Bo wiesz... Anielka Całowała Janka w szelkach... - Coś takiego!? A ten Felek Kupił w sklepie sześć par szelek! Lecz zbyt późno, bo Anielka Woli jednak Janka w szelkach... Z tej historii wniosek łatwy Dla dorosłych i dla dziatwy. Powiem krótko: Kto kpi z szelek, Może zostać sam jak Felek, Który błąd popełnił wielki, a tutaj mozecie kupic se szelki w krate(czarno-biale). http://www.brettbisnett.4me.pl/shop.php?group=grupa7 "Swoje nory opuszaczają Potwory kiedyś wyżrą ci serce i wydrapją ci oczodoły" hyh
Jako że kupiłem sobie szeleczki u ska_lady jakiś czas temu to moge kilka słów na ich temat powiedzieć:) szelki są wykonane bardzo starannie, porzadna guma i wogóle git... tak więc polecam
żeby nie było... za zachawalanie nic nie dostaje hehe
Powrót do Ogłoszenia - Sprzedam / Kupię / Szukam / Wymienię Kto przegląda forumUżytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 0 gości |