Skadictator & Upbeat Quartet + The Balangers
2012-06-02, Rzeszów
2 czerwca w rzeszowskim klubie Od Zmierzchu Do Świtu zawita Skadictator oraz Upbeat Quartet. Razem z nimi scenę dzielić będzie zespól The Balangers. O afterparty zadba... więcej » |
![]() |
Band Wojciecha Jagielskiego ze szyptą ska - ciekawostka
Re: Band Wojciecha Jagielskiego ze szyptą ska - ciekawostkaMój jedyny kontakt z tym zespołem do obejrzenie klipu do "Ochujałem" po przeczytaniu tego.
"Ochujałem" http://www.youtube.com/watch?v=-q8Ip2WBxDI Nawet nie wiedziałem, że nagrali płytę ("Musculus Cremaster"). Myślałem, że to skład typowo jajcarsko-koncertowy. Podoba mi się. ![]()
Re: Band Wojciecha Jagielskiego ze szyptą ska - ciekawostkawlasnie słucham.. Podoba mi sie płyta. Covery Leningrad tez ok. Song 'Jarosław Ka.' to mój faworyt.
Teksty Bryndala wesołe i z jajem. Deciaki tez nie z pierwszej łapanki. Gitara tylko w niektórych numerach taka sobie, szczegolnie solówka do 'Chyba sie zakochałem' razi mnie po uszach. Ogólne wrażenie jednak pozytywne.
Re: Band Wojciecha Jagielskiego ze szyptą ska - ciekawostkaPrzesłuchałem płytę kilka razy i to muzyka, którą mogę słuchać co jakiś czas w małych ilościach. Tak samo mam z Leningradem. Tutaj oczywiście plusem jest to, że rozumiem o czym śpiewają. Wie ktoś czy to w miarę dokładne tłumaczenia?
Chętnie zobaczyłbym, jak sobie radzą na żywo. ![]()