The Flatliners + The Mugshots
2012-06-19, Poznań
19 czerwca w poznańskiej Scenie Pod Minogą zagrają Kanadyjczycy z The Flatliners oraz - jako support - The Mugshots. THE FLATLINERS pochodzą z Kanady i tworzą wspólnie od... więcej » |
![]() |
CGB na Rock for People - głosowanie
CGB na Rock for People - głosowaniePanie i Panowie udało nam się zakwalifikować do finału konkursu Rock For People w czeskim Hradec Kralove. Żeby wygrać i móc wystąpić na tym festiwalu, który jest takim czeskim Openerem potrzebujemy Waszych głosów. Żeby więc dać nam szansę wysyłajcie smsy pod numer 7141 w treści wpisując nasz kod czyli RFP.3. Koszt smsa to 1,23 z VAT. Liczy się tylko jeden sms z danego numeru telefonu. Z 12 zespołów w Hradec Kralove zagra 7 więc jest spora szansa. Rozstrzygnięcie 13 czerwca. Liczymy na Waszą pomoc!
Re: CGB na Rock for People - głosowaniemój es poszedł.
Jutro jak tylko jakąś komórkę namierzę to też coś nabiję.
Re: CGB na Rock for People - głosowanieDzięki Raul za newsa na głównej. No i oczywiście za oddane już na nas głosy. Walczymy dalej, mam nadzieję że się uda!
Re: CGB na Rock for People - głosowanieode mnie dwie sztuki. Powodzenia!
Re: CGB na Rock for People - głosowaniedobra u mnie średnia utrzymana też 2 szt poszły :>
Re: CGB na Rock for People - głosowanieJak na razie pierwsze miejsce i ponad 21 % głosów. Ale oczywiście nie spoczywamy na laurach i walczymy dalej. Dzięki za Wasze już oddane głosy. Zachęcamy wahających się
Re: CGB na Rock for People - głosowanieNo to jedziemy do Czech. I wynik też piękny. Dzięki serdeczne za głosy i wsparcie!
http://rockforpeople.muzzo.pl/
Re: CGB na Rock for People - głosowanie
gratulacje! myspace.com/thebartenderspl
myspace.com/ubquartet