Skadictator & Upbeat Quartet + The Balangers
2012-06-02, Rzeszów
2 czerwca w rzeszowskim klubie Od Zmierzchu Do Świtu zawita Skadictator oraz Upbeat Quartet. Razem z nimi scenę dzielić będzie zespól The Balangers. O afterparty zadba...
więcej »
|
|
|
|
|
Informacje o polskich wykonawcach Ska / Reggae / Rocksteady / Soul
przez Pazdzioch-sc Śr mar 02, 2005 8:21
gucio , tak rozumujac , to anti holocaust jest najlepsza kapela polskiego ska noo i ducha rude ma na maxa ;>
-

Pazdzioch-sc
-
-
przez Tomek Śr mar 02, 2005 14:33
go_ska napisał(a):oigucio napisał(a): aaaa ja chce płyte Fazy ...gdzie?jak? można ją dostać
hmmm...ja ją kupiłam za 10zł na ich koncercie... Jest tam 6 kawałków ( z czego 2 z czasów jak jeszcze grali jako Faza 40 i 4 ) A gdzie można ją dostać po za koncertami?? Tomku, odezwij się!!! Może zaczniecie prowadzić sprzedaż wysyłkową tych płytek??
Dzieki Go_sko za maila-nie zorientowałby się, że pojawiliśmy sie w tym temacie, gdyby nie ty! Zainteresowanych kupnem naszej płytki proszę o kontakt na adres: faza_ska@o2.pl. Proszę o podanie dokładnego adresu w mailu. Płytę wyślę za pobraniem. Koszt to tak jak Go_ska mówiła 10 zł(+wysyłka ok.5 zł). Za niedługo powinna pojawić sie nasza strona interentowa. Dj Jula również świetnie się zaprezentowała za granicą. Myśle, że dzięki takim imprezom, Niemcy w końcu docenią polskie kapele, oraz Naszych Dj-ów.
-
Tomek
-
-
przez chudy Śr mar 02, 2005 15:55
Tomek napisał(a):go_ska napisał(a):oigucio napisał(a): aaaa ja chce płyte Fazy ...gdzie?jak? można ją dostać
hmmm...ja ją kupiłam za 10zł na ich koncercie... Jest tam 6 kawałków ( z czego 2 z czasów jak jeszcze grali jako Faza 40 i 4 ) A gdzie można ją dostać po za koncertami?? Tomku, odezwij się!!! Może zaczniecie prowadzić sprzedaż wysyłkową tych płytek??
Dzieki Go_sko za maila-nie zorientowałby się, że pojawiliśmy sie w tym temacie, gdyby nie ty! Zainteresowanych kupnem naszej płytki proszę o kontakt na adres: faza_ska@o2.pl. Proszę o podanie dokładnego adresu w mailu. Płytę wyślę za pobraniem. Koszt to tak jak Go_ska mówiła 10 zł(+wysyłka ok.5 zł). Za niedługo powinna pojawić sie nasza strona interentowa. Dj Jula również świetnie się zaprezentowała za granicą. Myśle, że dzięki takim imprezom, Niemcy w końcu docenią polskie kapele, oraz Naszych Dj-ów.
Będzie można kupić płytke na koncercie w opolu? (zdaje mi się coś że faza ma tam grać przed bluekillą) lub ewentualnie na koncercie blueklli we wrocku ??
-
chudy
-
-
przez sokół Śr mar 02, 2005 16:09
chudy napisał(a):Będzie można kupić płytke na koncercie w opolu? (zdaje mi się coś że faza ma tam grać przed bluekillą) lub ewentualnie na koncercie blueklli we wrocku ??
Pewnie tak  Tomek weż do Madnessa parę sztuk więcej bo kilka osób po waszym koncercie w Świdnicy dało dupy i nie kupiło 
RUDE BOY'S SKANKING 
-

sokół
-
-
przez Tomek Śr mar 02, 2005 16:12
Owszem Faza gra w Opolu przed Bluekillą. Na koncercie na pewno będzie można kupić płytkę.
Dobrze Sokół wezmę płytkę do Madnessu na Bluekillę.
-
Tomek
-
-
przez go_ska Śr mar 02, 2005 16:21
sokół napisał(a):Pewnie tak  Tomek weż do Madnessa parę sztuk więcej bo kilka osób po waszym koncercie w Świdnicy dało dupy i nie kupiło 
Tia...niektórzy dali dupy Ja w sumie nadal nie wiem jak ja to zrobiłam że się zorientowałam że płytke można kupić... Już wtedy byłam nieźle "rozkojarzona" Grunt ze ją mam ... 
-

go_ska
-
-
przez radzim00 Śr mar 02, 2005 16:26
Tomek napisał(a):Owszem Faza gra w Opolu przed Bluekillą. Na koncercie na pewno będzie można kupić płytkę.
Dobrze Sokół wezmę płytkę do Madnessu na Bluekillę.
Jak by możnabyło to też chętnie bym się na jedną zapisał
STAY RUDE!!!!!!
-

radzim00
-
przez miśkov77 Śr mar 02, 2005 17:12
go_ska napisał(a):sokół napisał(a):Pewnie tak  Tomek weż do Madnessa parę sztuk więcej bo kilka osób po waszym koncercie w Świdnicy dało dupy i nie kupiło 
Tia...niektórzy dali dupy Ja w sumie nadal nie wiem jak ja to zrobiłam że się zorientowałam że płytke można kupić... Już wtedy byłam nieźle "rozkojarzona" Grunt ze ją mam ... 
hehehe widze ze nie tylko ja sie "rozkojarzylem" i zapomnialem o plytkach 
-
miśkov77
-
przez LARVAL Cz mar 03, 2005 22:59
Najlepsze polskie ska??
Vespa - Bujaj się!
Skauci - Skauci
Dr. Cycos
To by była czołówka
Welcome to the House of Fun !!!
-

LARVAL
-
-
przez PxZ Pt mar 04, 2005 8:21
Tomek napisał(a):Owszem Faza gra w Opolu przed Bluekill±. Na koncercie na pewno bêdzie mo¿na kupiæ p³ytkê.
Dobrze Sokó³ wezmê p³ytkê do Madnessu na Bluekillê.
Szkoda ¿e FAZA nie gra w Warszawie  .
Keep smoking... I wanna see you dying!
-

PxZ
-
przez alkoholik Cz lut 16, 2006 22:08
dla mnie numer jednen to:
PODWÓRKOWI CHULIGANI
-
alkoholik
-
przez buster Cz lut 16, 2006 22:42
1. Vespa / Skauci
3. Faza
4. Black Gang
5. DeSka
Warsaw Ska Siegheilers!
-

buster
-
-
przez litmanem Cz paź 14, 2010 20:06
powiedzmy, że odświeżę temat, a przy okazji zadam pytanie wiecie może co stało się z zespołem Pan Profeska(pewnie umarł śmiercią naturalną  ) jeśli chodzi o zespoły które mi się podobają to Skauci i Skankan, szkoda tylko, że nie udało mi się znaleźć znaleźć na necie Fazy(Faza 40 i 4), Mininamaxa czy kapeli o nazwie Rotkappchen, chodzi mi o zgrane całe albumy, bo tak ściągać po mp3 to dobre dla masochistów 
-
litmanem
-
-
przez Czarny Pt paź 15, 2010 7:51
Faza jest w necie... nawet jakiś bootleg z Bełchatowa... Gdzieś miałem , ale dysk mi siadł. Może mam na jakieś płycie.Ale to za pozwoleniem Tomka  Ostatnio mam niedosyt jednej kapeli Las Melinas!!! Jak chłopaki wydadzą coś na CD, to będzie ogień ! no i standardowo : Vespa, Skauci, i Ś.P. Skapoint.... szkoda, że widziałem ich tylko raz ;/
-

Czarny
-
-
przez yareth Cz paź 28, 2010 21:20
litmanem napisał(a):powiedzmy, że odświeżę temat, a przy okazji zadam pytanie wiecie może co stało się z zespołem Pan Profeska(pewnie umarł śmiercią naturalną  ) jeśli chodzi o zespoły które mi się podobają to Skauci i Skankan, szkoda tylko, że nie udało mi się znaleźć znaleźć na necie Fazy(Faza 40 i 4), Mininamaxa czy kapeli o nazwie Rotkappchen, chodzi mi o zgrane całe albumy, bo tak ściągać po mp3 to dobre dla masochistów 
grywają nieregularnie w Warszawie , aczkolwiek z tego co kojarzę publikę mają mocno rockową raczej nikt z kręgów ska/rocksteady/reggae się na ich gigi nie buja
Grochów-właściwa strona Wisły po dwakroć!!
-
yareth
-
-
Powrót do Wykonawcy z Polski
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 1 gość
|
|