Skadictator & Upbeat Quartet + The Balangers
2012-06-02, Rzeszów
2 czerwca w rzeszowskim klubie Od Zmierzchu Do Świtu zawita Skadictator oraz Upbeat Quartet. Razem z nimi scenę dzielić będzie zespól The Balangers. O afterparty zadba... więcej » |
![]() |
Najlepsze kapele Polskiego SkaNajlepsze kapele Polskiego SkaJakie, waszym zdaniem, są najlepsze kapele Polskgo Ska?
1.Skampraras 2.Skauci 3.Podwórkowi Chuligani Więcej polskich nie znam "KIEDY SZNURUJESZ SWOJE GLANY
I GOLISZ GŁOWĘ DO SKÓRY KIEDY PODNOSISZ W GÓRĘ RĘKE I GŁOŚNO KRZYCZYSZ OI CZUJESZ WTEDY OGROMNĄ SIŁĘ I DUMĘ Z BYCIA SKINHEDEM CZUJESZ WTEDY, ŻE JESTEŚ KIMŚ I ŁATWIEJ JEST PRZEZ ŻYCIE IŚĆ"
polskiego z małej litery dla mnie 1 miejsce to skankan i jeszcze pare kawałków ska horrorshow dziękuję
Dziewczyna z mercedesem
W kieszeni miała nóż Skórzana tapicerka, a w bagażniku trup Z rewolwerem w torebce śmiało szła przez świat Dziś w sercu mym pozostał po Niej krwawy ślad
Re: Najlepsze kapele Polskiego Ska
Jak się wkręcisz to zmienisz zdanie. Jak dla mnie bez numerowania to Skankan, Skauci, Vespa i jedni z prekursorów nie przez wszystkich na tym forum lubiani DR. CYCOS ![]() tyfy tyfy tyfy Czarnuchy zapodawać
Re: Najlepsze kapele Polskiego Ska
Przeze mnie lubiani jak najbardziej
Cała Góra BarwinkówNo wlasnie se sciagnolem kilka MP3 Black Gang, nie jest jakies niezwykle, ale fajne, da sie posluchac
"KIEDY SZNURUJESZ SWOJE GLANY
I GOLISZ GŁOWĘ DO SKÓRY KIEDY PODNOSISZ W GÓRĘ RĘKE I GŁOŚNO KRZYCZYSZ OI CZUJESZ WTEDY OGROMNĄ SIŁĘ I DUMĘ Z BYCIA SKINHEDEM CZUJESZ WTEDY, ŻE JESTEŚ KIMŚ I ŁATWIEJ JEST PRZEZ ŻYCIE IŚĆ"
1. Vespa ( za fajna muze i akcenty skuterowo modsowskie
2. Dr. Cycos (za fajne teksty o niczym i za muze) 3. Skauci (OLIWA !) i nagrode pocieszenia dla zespołów De'Ska i Roosters "If you're arrogant, tough,
smart and clean looking you got to be a Mod then !" http://www.polishmods.prv.pl ![]()
Ja to jest lista top ska to po co niektorzy pisza Horrorshow i Podworkowi Chuligani
"If you're arrogant, tough,
smart and clean looking you got to be a Mod then !" http://www.polishmods.prv.pl ![]()
SkaNo o Skarpete to znam, mam ich plytke 100 na 100 (zapomnialem
Pozdro Oi! "KIEDY SZNURUJESZ SWOJE GLANY