Skadictator & Upbeat Quartet + The Balangers
2012-06-02, Rzeszów
2 czerwca w rzeszowskim klubie Od Zmierzchu Do Świtu zawita Skadictator oraz Upbeat Quartet. Razem z nimi scenę dzielić będzie zespól The Balangers. O afterparty zadba... więcej » |
![]() |
The Bartenders w audycji Reggau na falach Antyradia
The Bartenders w audycji Reggau na falach AntyradiaCześć!
Już jutro, czyli 21 marca, w Antyradiu, w audycji Reggau Szanownego "JahJah" Frankowskiego będzie miała miejsce prezentacja naszej EPki. Program startuje o 14, częstotliwości nadawania znajdziecie na stronie radia, zaś by bardziej zachęcić Was do włączenia o tej porze radioodbiorników, komputerów etc. dodać warto, że "JahJah" rozda płyt naszych kilka Zapraszamy!!! myspace.com/thebartenderspl
myspace.com/ubquartet
Re: The Bartenders w audycji Reggau na falach AntyradiaZastanawia mnie, czy wy macie oryginalny plan odwrotnie niż pozostałe kapele sprzedania jak najmniejszej ilości płyt i nie promowania się
![]() tyfy tyfy tyfy Czarnuchy zapodawać
Re: The Bartenders w audycji Reggau na falach AntyradiaCzy to co widzisz powyżej jest według Ciebie nie promowaniem się??
Niestety ledwo wysmażymy jakąś ilość płyt od razu się ona rozchodzi, dlatego ciągle nie ruszyła regularna sprzedaż. W przyszłym tygodniu powinno się to udać. myspace.com/thebartenderspl
myspace.com/ubquartet
Re: The Bartenders w audycji Reggau na falach AntyradiaOlewanie ludzi to antypromocja. Trzeba się prosić, żeby dowiedzieć się dlaczego płyty jeszcze nie ma. Robicie po 15 płyt, czy 200 od ręki wam schodzi
![]() tyfy tyfy tyfy Czarnuchy zapodawać
Re: The Bartenders w audycji Reggau na falach Antyradiałoj tam łoj tam. olewanie-sranie. nie przesadzaj. Czasu kurwa na wszystko nie starcza. ludzie zarobieni, każdy z nas praktycznie łorking class hiroł, to i jak zwykle wychodzi jak wychodzi.
Stępelek - jak się ktoś za to weźmie w końcu to bedziesz pierwszym co to wydawnictwo dostanie przesyłką pocztową,ok ?
Re: The Bartenders w audycji Reggau na falach Antyradia
Cieszę się bardzo i oczekuję ![]() tyfy tyfy tyfy Czarnuchy zapodawać
Re: The Bartenders w audycji Reggau na falach AntyradiaEj to ja też chce
Re: The Bartenders w audycji Reggau na falach Antyradiamam nadzieje ze jesli bedzie w sprzedazy to chociaz forumowiczom dacie znac;p no i czemu sie juz nie reklamujecie ze w reggaecontest bierzecie udzial?
Re: The Bartenders w audycji Reggau na falach AntyradiaEPka, znaczy się nowe coś? wirus komentuje, znaczy wrócił w szeregi Bartendersów jako grająco-śpiewający? Do the SKA!
REGGAE fever is good!
Re: The Bartenders w audycji Reggau na falach Antyradiaeee po prostu naz nowy kolega nie wiedziec czemu odkopal temat sprzed roku;p
Re: The Bartenders w audycji Reggau na falach Antyradiauff, man a ja myślałem, że już ze mną coś nie za bardzo Do the SKA!
REGGAE fever is good!
Re: The Bartenders w audycji Reggau na falach Antyradiaproponuje zrobić jak inne zespoły, wczucić epke na jakiś server i powysyłać np. po radiach a nóż, widelec ktoś się zainteresuję