The Bartenders w Klubie 55!
2012-06-01, Warszawa
Klub 55 i Wasza ukochana ferajna The Bartenders mają największą przyjemność zaprosić wszystkich sympatyków skagae z jazzowymi wtrętami na koncert, który już 1 czerwca... więcej » |
![]() |
Foxy Jazz
Foxy Jazz![]() Foxy Jazz to rosyjska kapela powstała na gruzach ЖАРЕНЫЙ ОРКЕСТР, któremu posypał się skład. Powoli do zespołu dochodziły nowe osoby, aż w końcu przyszła Alina Voronova, można powiedzieć, że wraz z jej nadejściem narodził się Foxy Jazz. Obecnie Foxy Jazz to 6 osób: ![]() ![]() W tym roku wydali płytę (właściwie to chyba demo) pt. "Запоминай день!". 7 utworów, w tym jeden instrumental. Plusem jest to, że wszystko zaśpiewane jest po rosyjsku. teledysk do "Картонная Коробка" z tego albumu -> http://www.youtube.com/watch?v=a3rTTLTgPnY Na stronie (w dziale "muzyka") można posłuchać wszystkich kawałków z albumu, albo go po prostu ściągnąć (w bardzo dobrej jakości). ![]()
Re: Foxy JazzParę lat temu w podobny sposób zetknąłem się z Saint Petersburg Ska-Jazz Review. Ci Rosjanie znają się na rzeczy. Foxy Jazz również.
ska napędza umysł, ska ładuje duszę, ska uzdrawia ciało... this is the heavy heavy monster sound...One step beyond!
Re: Foxy Jazzdziękuję ci, wujku google, co ja bym bez ciebie zrobił!
zassane! rasian skia! Do the SKA!
REGGAE fever is good!
Re: Foxy JazzI że był o nich temat, a ja się nie udzieliłem jeszcze?
Zespół bardzo dobry, ze słyszanych utworów jeden jest rewelacyjny (zgadnijcie który Jeśli chcesz zmieniać świat zacznij ode mnie
Re: Foxy Jazz
Może w Ornecie w czerwcową sobotę 2012 Do the SKA!
REGGAE fever is good!
Re: Foxy JazzCzerwcowe koncerty zawsze wzbudzały u mnie chęci mordu.
Jeśli chcesz zmieniać świat zacznij ode mnie
Re: Foxy JazzPrzyznam, że dość nieudolnie poszukuję ich płyty. Proszę o pomoc.
Najbardziej działa na mnie Картонная коробка. Poza tym wszystkie ich kawałki, które pobrałem ze strony są naprawdę niezwykłe. ska napędza umysł, ska ładuje duszę, ska uzdrawia ciało... this is the heavy heavy monster sound...One step beyond!
Re: Foxy Jazz
A próbowałeś pisać na info@foxyjazz.ru lub hardrock89@yandex.ru? ![]()
Re: Foxy JazzDziękuję Raul, spróbuję.
ska napędza umysł, ska ładuje duszę, ska uzdrawia ciało... this is the heavy heavy monster sound...One step beyond!
Powrót do Wykonawcy z zagranicy Kto przegląda forumUżytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 1 gość |