Mad Caddies + The Mugshots
2012-06-11, Warszawa
11 czerwca w Warszawie wystąpi grupa Mad Caddies grająca mieszankę punk rocka, ska, surf rocka i rockabilly. Dzień później 12 czerwca kalifornijczycy zawitają do... więcej » |
![]() |
problem z green smatroll
problem z green smatrollDzień dobry, witam wszystkich...
Poznałem (dzięki tej witrynie ;D ) kapelę Green Smatroll, ale na ich stronie nie mogę znaleźć zakładki z tekstami do ich utworów. Chodzi mi konkretnie o "Jude rude boy". Bardzo proszę, pomoże ktoś?...
Re: problem z green smatrollRude Jude Boy
(Kristýna/GS-Kaňour) rude jude rude jude rude jude rude jude rude jude rude jude rude boy ! baruch ata adonaj elokhej numelech ha olam šehechejanu vekijemanu vehegianu licman šabat ata adonaj chanuk malého hocha dle zvyku obřezali neměj rád nazi, jo to mu povídali a řikali mu přátele sobě hledej chlapec je ve ska našel a dneska už je rude ! rude jude...
Re: green smatrollCoby nie zakładać nowego wątku to tutaj. W nowym składzie kapeli pojawił się kontrabas. Zapowiada się bardzo ciekawie. Czego nie omieszkam sprawdzić 30 kwietnia
Re: problem z green smatroll...a gdzie odbędzie się koncert?...
Re: problem z green smatrollW Czechach
Re: green smatroll
Mówisz o tym gdzieś koło Biedaszybowni co Melina miała grać??
Re: green smatroll
W Czechach w okolicach Nachodu. ![]() tyfy tyfy tyfy Czarnuchy zapodawać
Re: problem z green smatrollDla tych co wiedzą o co chodzi. Na imprezie koło Nachodu zamiast Meliniansów będzie The Spankers (Tereska
Powrót do Wykonawcy z zagranicy Kto przegląda forumUżytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 1 gość |