The Bartenders w Klubie 55!
2012-06-01, Warszawa
Klub 55 i Wasza ukochana ferajna The Bartenders mają największą przyjemność zaprosić wszystkich sympatyków skagae z jazzowymi wtrętami na koncert, który już 1 czerwca... więcej » |
![]() |
SKA-P
[quote="BogusKowalski]Madonna (kiedy plyta ska?) [/quote]
podejrzewam, że zaraz po komercyjnym sukcesie płyty R.Lo (bo jak sadze taka bedzie nowa ksywa latynoski znanej jako J.Lo hehe). A tak już totalnie nie na temat to ostatnio sobie przy piwku z kumplami gdybaliśmy nad tą płytą ska jenifer i sobie kurde wymyślelismy, że może to być naprawde zajebista płytka. Podejrzewam, że może się tam znaleść wielu muzyków z różnych kapel które w usa coś znaczą i mogą odjebać naprawde kawał dobrej roboty
BoguśKowalski-No to masz poważny argument przeciw SKA-P: -w pobliskim Gorlitz kupiłem CD V/A "Hellcat Rec.Presents...Give'em The Boots" oraz Mr.Review- Ep. i co???Twoim zdaniem kapele na w/w składaku i Mr.Review to buraki nie godne zakupu ich płyt,bo akurat leżały obok Bon Jovi i Scorpions???A uwierz mi,że tak właśnie było!!!; -dęciaki z syntezatora owszem,ale to już historia-teraz do pieca dorzucają z żywą sekcją; 7 Dziewcząt z Albatrosa Tyś Jedyna...
BoguśKowalski-No to masz poważny argument przeciw SKA-P:
-w pobliskim Gorlitz kupiłem CD V/A "Hellcat Rec.Presents...Give'em The Boots" oraz Mr.Review- Ep. i co???Twoim zdaniem kapele na w/w składaku i Mr.Review to buraki nie godne zakupu ich płyt,bo akurat leżały obok Bon Jovi i Scorpions???A uwierz mi,że tak właśnie było!!!; -dęciaki z syntezatora owszem,ale to już historia-teraz do pieca dorzucają z żywą sekcją;[/quote] no ja o cenie mowilem. Najnowsza Madonna 18 E i Ska-P tyle samo. To polityka ich wytworni, ale jak sa tacy "prawdziwi" to mogliby jakos inaczek kontrakt sformulowac nie? Ska`d 4 life !
W takim razie co powiecie na cenę tego CD prekursorów amerykańskiego ska The Untouchables
http://www.amazon.com/Cool-Beginnings-R ... F8&s=music
Wracając do SKA-P, jak wiadomo zespół od dawna nie istnieje. Kto lubił, ten pewnie żałuje, kto nie lubił myśli, że gorzej już nie można. Błąd. Był jeden zespół, teraz są dwa. Gitarzysta Joxemi założył kapelę No Relax, która gra punka w jego najgorszym wydaniu (12-13 latkom może się podobać), a jeden z wokalistów Pipiho pod nazwą The Locos gra ska/punka, ale tak, że przy nich SKA-P jawi się jako największe objawienie w muzyce. Tylko teksty się niezmieniły, są tak samo idiotyczne jak kiedyś. W każdym razie uważajcie na te dwie kapele. Szkoda czasu.
Re: SKA-PMinęło już 5 lat od ostatniego postu w tym temacie, a ja dalej słucham Ska-P. Ciekawe, co mi się stało?
ska napędza umysł, ska ładuje duszę, ska uzdrawia ciało... this is the heavy heavy monster sound...One step beyond!
Re: SKA-Phaha, moze jestes za leniwy aby poszukac/przesluchac tysiaca nowych kapel i plyt. po prostu
Pozdrawiam! Ska`d 4 life !
Re: SKA-PCoś w tym lenistwie jest, masz rację. Więc jeśli pozwolisz pozostanę wielbicielem Ska-P. Nawet gdy od czasu do czasu wpadnie mi w ucho jedna z tysiąca innych "nowych" kapel i płyt. Też będzie miło. Pozdrawiam!
ska napędza umysł, ska ładuje duszę, ska uzdrawia ciało... this is the heavy heavy monster sound...One step beyond!
Re: SKA-PChociaż nie mam zamiaru żegnać się ze SKA-P, od paru dni znów namiętnie słucham The Skatalites. Szczególnie wieczorem, albo w biurze z YT.
Powrót do Wykonawcy z zagranicy Kto przegląda forumUżytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 1 gość |