The Flatliners + The Mugshots
2012-06-19, Poznań
19 czerwca w poznańskiej Scenie Pod Minogą zagrają Kanadyjczycy z The Flatliners oraz - jako support - The Mugshots. THE FLATLINERS pochodzą z Kanady i tworzą wspólnie od... więcej » |
![]() |
SKA-P
SKA-Pnie widzialam zadnego tematu dtyczacego tej hiszpanskiej kapeli, jak dla mnie genialna. najlepsze plyty ti 'el vals der obrero', 'que corra la voz' ;planeta eskoria' i 'incontrolable'. a Wy co myslicie na ich temat
EH NO, TU INDIFERENCIA NO TIENE PERDON
QUIEN TE ROBO EL CORAZON ?
A ja, choć ostatnio dałem dupy i napisałem, że są z Portugalii (łole dupek, ze mnie, nie??), słucham ich ostatnio na okrągło. Niestety mam tylko 23 mp3 z albumów Que Corra la Voz, Planeta Eskoria, El Vals De Obrero, Eurosis, Agradecidos - Rosendo. Ale i tak rewelka dla mnie.
Jak trafie gdzieś płytkę, to sobie może sprawie. Jak mi domowy budżecik pozwoli Zośka (3,9 l) i Marianna (11 m-cy) też lubią, a co niech sie dobrze wychowują. Moja najlepsza żona też posłucha, i bardzo dobrze. ska napędza umysł, ska ładuje duszę, ska uzdrawia ciało... this is the heavy heavy monster sound...One step beyond!
po krotkim okresie fascynacji w wieku 15-16 lat doszedlem do podobnych wnioskow.. Warsaw Ska Siegheilers!
Nie wyciagalem wczesniej faktu ze sa to zwolennicy jedynie slusznego systemu sprawiedliwosci spolecznej ale skoro juz sie o tym mowi to jest to dla mnie jedno z kryteriow decydujacych o tym zeby sie do muzyki jakiejs kapeli nie dotykac
Let's go crazy
taa ja to mysle ze te poglady to niekoniecznie ich ale pomysl duzej wytworni ktora ich swego czasu wydawala , a zreszta i tak wiekszosc kawalkow jest o dupie maryni tak naprawde
tez mi sie kiedys podobali
Niegodziwa! Kiedy Ty zaczniesz wreszcie sluchac Slackersow co? Bo jak widzisz Twoj maz, a takze kolega Pablo maja racje i nie masz wyjscia, wkrotce bedziesz sluchac juz tylko dobrego, bujajacego traditional ska. Nie ma innej drogi A co do Ska-p, to pamietam, ze w Hiszpanii ich plyty stoja w tej samej przegrodzie cenowej co Madonna (kiedy plyta ska?) i inne "tuzu" szolbiznesu. I jeszcze te deciaki z syntezatora. no sorry Ska-p = ble! Ska`d 4 life !
Chodzi mi o wychowanie przy dzwiekach jedynie slusznej muzyki. Poglady ludzi ze Ska-P mnie absolutnie nie interesują, bo tak się sklada, ze 11 wrzesnia stuknela mi 30 i juz mam swoje poglady. Aktualnie, obok innych bandow, Ska-P zajmuje u mnie dosc wysokoa pozycje, moze niedlugo spadnie jak mi sie znudzi. Takie jest zycie. Nie mam zamiaru ich wychwalac pod niebiosa. Jedynie chcialem dac im maly plusik, bo te kawalki, ktore mam daja rade. Co do wstapienia na starosc do jakiejs bojowki, jak juz onegdaj pisalem, swego czasu tez nalezalem do "trudnej mlodziezy" (zajeb!@#$% mi sie ten zwrot teraz podoba) i jakos nie daje powodow do wstydu swoim rodzicom. Chociaz spraw miedzy moimi rodzicami a mna, wolalbym tu nie wywlekac. Bo moja rodzina to moja zona i dzieci, a nie matka z ojcem, czy tesciowa z tesciem.
Uprzejmie prosze dac spokoj Maryni. Nikt o dupie mej ukochanej mlodszej coreczki nie spiewa serdeczne sle pozdrowienia wszystkim czytaczom ska napędza umysł, ska ładuje duszę, ska uzdrawia ciało... this is the heavy heavy monster sound...One step beyond!
Powrót do Wykonawcy z zagranicy Kto przegląda forumUżytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 1 gość |