Mad Caddies + The Mugshots
2012-06-11, Warszawa
11 czerwca w Warszawie wystąpi grupa Mad Caddies grająca mieszankę punk rocka, ska, surf rocka i rockabilly. Dzień później 12 czerwca kalifornijczycy zawitają do... więcej » |
![]() |
SOLDIER OF JAH ARMY
SOLDIER OF JAH ARMYNie znalem wczesniej tej kapeli, ale po uslyszeniu ich kawalkow wna youtube, padlem przed nimi na kolana, dawno zadna kapela nie wywarla na mnie takiego wrazenia,wszystkie kawalki smialo moga byc przebojami, bardzo dobre melodyjne roots, sa wielbiciele kapeli?
Re: SOLDIER OF JAH ARMYSą!!!Ja się ustawiam w pierwszym rzędzie!!!
Przyznaję się,że dopiero z dwa tygodnie temu /lepiej późno niż wcale/poznałem tą kapelę /płyty "Get Wiser" i "Born in Babylon"/ i najnormalniej na świecie umarłem!!!Czegoś tak doskonałego w świecie reggae bardzo dawno nie słyszałem! W/w płyty słucham po kilka razy dziennie,praktycznie nie wyciągam ich z odtwarzacza... Dla mnie mistrzostwo świata i zapowiada mi się bardzo dłuuugi romans z tą doskonałą kapelą!!! Mam nadzieję,że niedługo SOLDIERS of JAH ARMY zagrają swojego dobrego seta w Polsce...Ja mam czas-poczekam 7 Dziewcząt z Albatrosa Tyś Jedyna...
Re: SOLDIER OF JAH ARMYz tym,ze nie kazdy ich set jest dobry. wszystko zalezy chyba od tego ile reggaeowych uzywek zuzyja przed koncertem;p
przed gentlemanem przycmili wykonawce wieczoru (moze to nie bylo akurat zbyt trudne wtedy, ale i tak zagrali swietnie) natomiast juz na ostrodzie sie bardzo rozczarowalem. wokalista niedomagal, sekcja pierdolila...
Powrót do Wykonawcy z zagranicy Kto przegląda forumUżytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 1 gość |