The Bartenders w Klubie 55!
2012-06-01, Warszawa
Klub 55 i Wasza ukochana ferajna The Bartenders mają największą przyjemność zaprosić wszystkich sympatyków skagae z jazzowymi wtrętami na koncert, który już 1 czerwca... więcej » |
![]() |
SuperHeavy
SuperHeavyGrupa powstała jako efekt muzycznego eksperymentu, a w jej skład wchodzą: Joss Stone (piosenkarka soul), Mick Jagger (wokalista TheRollingStones), David A. Stewart (założyciel Eurythmics), A.R. Rahman (kompozytor i zdobywca Oscara), Damian Marley ('Junior Gong', syn Boba Marleya i Cindy Breakspeare - Miss Świata z 1976 roku) ![]() Do the SKA!
REGGAE fever is good!
Re: SuperHeavyNo właśnie po włączeniu go zdałem sobie sprawę, że już ten utwór słyszałem w Trójce. Wpada w ucho owszem, ale zachwytu nie wzbudza. Po prostu kawał dobrze nagranej muzy. Płytę trzeba będzie sprawdzić. Jeśli chcesz zmieniać świat zacznij ode mnie
Re: SuperHeavyJa płytę już mam, nie wsłuchałem się w nią jeszcze za bardzo, ale ogólnie mówiąc brzmi dość rockowo (co w sumie nie dziwi), Miracle Worker i Common Ground są na razie powerplay'ami
Do the SKA!
REGGAE fever is good!
Powrót do Wykonawcy z zagranicy Kto przegląda forumUżytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 1 gość |